• Zábava

    Horoskop - čo Vás čaká?

    Redakcia — Júl 2019
    Kozorožec
    Pozor, ak vonku prší, tak radšej zostaňte doma. Oblečte si župan, natiahnite sa na posteľ a relaxujte.
    Vodnár
    Keď Adam stretol Evu, bol tiež na dovolenke. Pri plánovaní raja však pamätajte, že každá vodná radovánka môže byť nebezpečná.
    Ryby
    Hry by mali mať jasne definované pravidlá. Brány do raja aj do pekla otvára karta srdca.
    Baran
    Prijmite pozvanie, vychutnajte si divadlo a navštívte bar. Antipropaganda v práci nie je nikomu príjemná. Vypustená para kladne zapôsobí na vašich nadriadených.
    Býk
    Nie ste romantický Peter Pan na čarovnom ostrove. Máte vlastnú hlavu a na nej rohy. Povedzte si ako Zoro, že cestu životom treba vziať do vlastných rúk.
    Blíženci
    Nemyslieť na peniaze si môže dovoliť iba japonský cisár a kráľ. Mierna strata je iba dočasná sprievodná reakcia na aktuálnu nestabilitu trhov.
    Rak
    Súdobý komiks nie je skutočným životom. Nežite príbehmi iných, ale vymyslite si vlastný a šťastie si vás nájde.
    Lev
    Ľahko vás ovplyvňujú reklamy. K štastiu vám nepomôže vzácny japonský strom Kozo. Rožec alpský vám nezaručí zdravie. Koreniny nenahradí homeopatický praškor. Piónová terapia neomladzuje kosti.
    Panna
    Človek dnes už predbehol evolúciu. Nebojte sa využívať pri hľadaní partnera moderné technológie. Skúste facebook, instagram, youtube, twitter, a komentujte. Láska si vás nájde.
    Váhy
    Po každom výstrele cítiť zápach síry. Všetko, čo spravíte, zostane zapísané. Vášmu zdraviu neprospievajú hlavne cukry. Bytosť, ktorú hľadáte tento mesiac ešte nenájdete.
    Škorpión
    Pamätajte, že vždy treba ranu najprv úplne zahojiť. Aj fyzickú, aj psychickú. Až potom vaše pocity zasiahne nová hybná sila, ktorá posunie váš osud o krok ďalej.
    Strelec
    Po každom výstupe musí nasledovať zostup. Annapurna je synonymom vášho cieľa. Ak ho chcete zasiahnuť, je dôležité si uvedomiť, aké bude mať váš výstrel echo.
    Horoskop na júl vypracoval veštec Herbert.

    Tajnička mesiaca

    Vyriešte tajničku na tento mesiac a získajte ďalšie číslo zadarmo!

    Hra na tento mesiac

    Niečo pre zábavu i zamyslenie. Potrápte svoje mozgové bunky.

    Mesiac v znamení Raka

    Tento mesiac od veštca Herberta.

    Júlový pro-test

    Test alternatívnych znalostí.

    Kruh v obilí na tento mesiac

    INZERCIA