• Krátke správy

    Rozpletenie špirálky...

    Redakcia — 26. September 2019

    Dnes o 14:00 vtrhli predstavitelia elitnej kriminálnej skupinky NAKA(ždé prasa sa varí voda) a veľkú časť našich redaktorov vzala do väzby za širenie klamlivých informácií. Budeme sa samozrejme brániť, ale na istý čas budeme musieť našu publikačnú činnosť obmedziť. Všetkým tým, čo našli v našich článkoch skryté odkazy gratulujeme... a nezabudnite, našich agentov nájdete aj na Noci Výskumníkov!

    Koniec paralelného sveta.

    Redakcia — 26. September 2019

    Najnovšia správa zdravotníckej organizácie jasne naznačuje, že 29.februára 2020 sa objaví vírus, ktorý bude odolný voči penisilínu, paralelu a všetkým doterajším aj prírodným liečivám. Svedčí o tom nielen nárast v akci nácií, ale aj čoraz častejšie výpadky pamäte vody a návrat ľudí s diagnózov u-tubera.

    Globálny decentralizovaný štrajk.

    Redakcia — 25. September 2019

    Počasie nám po peknom lete začína štrajkovať. Po spočítaní podporovateľov všetkých politických strán a hnutí, ktorým naša budúcnosť nie je ľahostajná, dnes na globálnom klimatickom štrajku očakávame viac ako 11 miliárd ľudí. Takáto masa vyšle planéte jasný signál. My žiadnu zmenu klímy na jeseň nechceme. Nečakaj na ostatných a štrajkuj hneď tu a teraz.

    Učitelia ďakujeme!

    Redakcia — 23. September 2019

    Na základe nedávneho prieskumu, odhaľujúceho intímny vzťah medzi učiteľmi a žiakmi konšpiračnými médiami, si aj proreformné Ministerstvo uvedomilo, že je potrebné ísť s dobou. Vďaka propagácii Špirálky Noci na školách všetkých stupňov a následnej priamej dotácie zo štruktúrovaných fondov budeme zadarmo.

    Nový rebríček popularity vedeckých teórií je na svete!

    Redakcia — 11. September 2019

    Podľa najnovšieho výskumu popularity vedeckých teórií a metód na svete medzi bežnou populáciou sa zistilo, že homeopatia je druhá najpopulárnejšia liečebná metóda a doska je druhý najpopulárnejší tvar Zeme. Mainstreamové klamstvá síce nami obľúbené teórie neprekonajú, ale aspoň vidíme, že im dávajú zabrať.

    Nová ABeCeDa

    Redakcia — 02. September 2019

    A je to tu. Sila binárne nevyprofilovanej dvadsatiny rastie spolu s globálnym oteplovaním. Z našich pitných zdrojov vieme, že dnes už existujú tajné plány na zavedenie nových osnov pre základné školy. Všetko to začne ABeCeDou, ktorá bude po novom nazývaná LoGoBeTa.

    Nový meter zastavil globálne otepľovanie

    Redakcia — 28. August 2019

    Vedci z Národného inštitútu pre klimatické zmeny dementovali predchádzajúcu správu. Najnovšie zistili, že zavedenie nového metra zastavilo globálne otepľovanie. Starý meter uložený v Sèvres, ako sa ukázalo, sa postupom času zmenšoval, a tak aj všetky novo vyrobené teplomery boli kratšie. Následkom toho teplota, ktorú ortuť na nich ukazovala sa javila vyššia. Po zarátaní tohoto skracovania sa ukázalo, že planéta sa neotepľuje, a že studená fúzia sa čoskoro skutočnosťou nestane.

    Studená fúzia už čoskoro skutočnosťou!

    Redakcia — 27. August 2019

    Vedci z Národného inštitútu pre klimatické zmeny zistili, že vplyvom otepľovania sa planéty už o pár rokov dospejeme k teplotám, kedy dnešná horúca fúzia bude môcť byť považovaná za studenú. Globálne otepľovanie tak môže vyriešiť náš problém s energiou.

    Chemtrails už aj na vode!

    Redakcia — 24. August 2019

    Zistili sme, že najvyšší štátni činitelia sa podieľajú na systematickom chemickom zamorovaní nášho obyvateľstva. Na tomto linku si môžete všimnúť samotného premiéra, ako sa sám podieľa na tejto podvratnej činnosti, keď za svojim plavidlom zanecháva chemtrailovú stopu!

    Spojitosť medzi autizmom a vakcínami potvrdená!

    Redakcia — 23. August 2019

    Najnovšie výsledky amerických vedcov z Milwaukee Institute of Technology (MIT) robený na vzorke 12358 vedcov z celej USA potvrdil, že 58% z nich má autizmus. Týmto bolo dokázané, že autizmus má za následok vakcíny.

    Tajomstvo mesačných bankových poplatkov odhalené

    Redakcia — 10. August 2019

    Čínski kozmonauti odhalili zvrátenosť celosvetového finančného systému, keď na odvrátenej strane Mesiaca, namiesto vody, našli toky peňazí pochádzajúce z našich mesačných poplatkov. Tento objav vysvetľuje nielen to, kam miznú naše poplatky skrývajúc sa za infláciu, ale súčasne dokazujú, z čoho sú financované zdroje mesačnej populácie.

    Marťania na Havaji

    Redakcia — 5. August 2019

    Manželský pár na svadovnej ceste objavil na nehostinom úpätí sopky Mauna Loa skupinu zmätených mimozemšťanov z Marsu. Boli oblečení v imitácii skafandrov s logom NAŠA. Prakticky celý deň sa venovali zbieraniu lávových kameňov. Navzájom komunikovali neurčitým, akoby mimozemským, dialektom angličtiny. Z času načas sa v reči zasekávali ako staré platne. Pri nadviazaní kontaktu tvrdili, že sú na Marse a chcú ho kolonizovať.

    Koniec sveta je len pár dni od nás!

    Redakcia — 1. August 2019

    Prognostická Rada Druidov (P.R.D.) prišla pred rokom k nečakanému záveru. Rozhodla sa naučiť počítače veštiť z klávesnice. Superpočítač AuReL po 4 mesiacoch výpočtov dnes prišiel s novou prognózou o konci sveta. Tá hovorí, že koniec sveta nastal pred štyrmi dňami. P.R.D. priznalo, že túto možnosť síce nečakalo, ale treba akceptovať, že sme naozaj extrémne blízko nášho konca. Najhoršie ale snáď už máme za sebou.

    50. výročie nepristátia na Mesiaci

    Redakcia — 20. Júl 2019

    Dnes si mnohí pomýlenci spomenuli na nepristátie na Mesiaci aj napriek tomu, že nám nikto neposkytol dôkazy, ktoré by sme akceptovali. Všetci totiž vieme, že Mesiac je len hologram, a preto sa na ňom pristáť nedá. Oslavy spotrebovali toľko energie, že na viacerých miestach sveta sa Mesiac dokonca na chvíľu vypol. Namiesto hľadania skutočnej príčiny sa mejnstrímovými médiami rozniesla správa o náhlom zatmení.

    Asociácia plochej Zeme otvorila pobočky po celej zemeguli

    Redakcia — 5. Júl 2019

    "Je to úžasný pocit. Náš sen sa stáva realitou," vyjadril sa prezident FEA (Flat Earth Association) Daniel Zakrivený na každú položenú otázku. Celkový počet FEA pobočiek je 583, z toho 112 na konci sveta.

    Veštecká konferencia zrušená

    Redakcia — 4. Júl 2019

    Celosvetová blamáž. Organizátori 42. sympózia PROPHECY 2019 neodhadli správne budúcnosť. Kvôli nízkemu počtu registrovaných účastníkov boli nútení celé stretnutie zrušiť.

    Európa vracia úder

    Redakcia — 1. Júl 2019

    Európa konečne zareagovala na migráciu a vyslala Afrike a Ázii jasný signál. Mierne podráždení Európania zaplnili diaľnice smerom k morským prístavom Stredozemného mora. Podľa organizátorov protesty budú trvať minimálne do Európskej noci výskumníkov. Potom začínajú Vianoce.

    Medzinárodný deň plagiátov

    Redakcia — 28. Jún 2019

    Dnes sme zaznamenali hromadné a štátom podoporované falšovanie úradných dokumentov na školách. Najmä na prvom stupni bolo vydaných podozrivo veľa rovnakých vysvedčení, ktoré sa líšili iba osobnými údajmi žiakov. Budeme zisťovať aké protiopatrenia plánuje ministerstvo prijať.

    Tajnička mesiaca

    Vyriešte tajničku na tento mesiac a získajte ďalšie číslo zadarmo!

    Hra na tento mesiac

    Niečo pre zábavu i zamyslenie. Potrápte svoje mozgové bunky.

    Mesiac v znamení Raka

    Tento mesiac od veštca Herberta.

    Júlový pro-test

    Test alternatívnych znalostí.

    Kruh v obilí na tento mesiac

    INZERCIA